Demobaan

De demobaan is bedoeld om door alle leden te worden gebruikt. Enige kennis van de elektrische aansluitingen ter zake  is wel  vereist.Deze baan bestaat uit drie delen. Een buitenbaan, een binnenbaan en een bus en/ of autobaan

Op de buitenbaan kan zowel met gelijkstroom  als met wisselstroom worden gereden. Daartoe is gebruik gemaakt van het railmateriaal van Marklin. Deze baan is bedoeld om met treinmateriaal te worden bereden, analoog of digitaal. De binnenbaan is bedoeld als trambaan. De busbaan is uitgevoerd volgens Faller Car System.

Qua railmateriaal is alles gereed. Elektrisch moet nog veel worden aangesloten. Daar wordt erg hard aan gewerkt. Als alles gereed is deze baan verhuisbaar.

De naam van deze baan n.l. DEMOBAAN doet vermoeden dat dit een demonstratiebaan zou zijn m.a.w. hiermee gaan we de boer op. Wellicht is dit in de toekomst ook mogelijk maar de baan is in eerste instantie bedoeld om materiaal van de leden te testen en uit te proberen.

Bent u geinteresseerd om aan deze baan mee te werken; op woensdagavonden wordt door een enthousiaste ploeg gebouwd, u bent van harte welkom om mee te werken!